Nyt myynnissä: AS OY Jyväskylän Palokan Torihovi

Rakennustyöt ovat alkaneet Palokassa

Palokassa asut lähellä kaikkea!
Palokan keskustassa kotisi on täydellisellä paikalla – palveluiden ympäröimänä, lähellä luontoa. Moderni talo ja ympäristön palvelut tarjoavat täydelliset puitteet kodille ja elämään.

Palokan keskustaan, torin viereen valmistuu upea talo. As Oy Jyväskylän Palokan
Torihovi tarjoaa asumisratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Asuntoja löytyy monessa eri koossa niin sinkuille kuin perheille.

Modernit asumisratkaisut
Palokan kuusikerroksiset talot tarjoavat kerrostaloelämää upeissa puitteissa. Valoisat ja tyylikkäät huoneistot on suunniteltu toiminnallisuus edellä. Avarat parvekkeet, suuret ikkunat ja parvekeliukulasiovet tuovat valoa ja viihtyisyyttä. Vesikiertoinen lattialämmitys ja asuntokohtainen tulo- ja poistoilmanvaihto vaikuttavat suuresti asumismukavuuteen.

Koti palveluiden ympäröimänä
Palokan keskusta sopii ihmiselle, joka arvostaa palveluiden läheisyyttä. Talo sijaitsee omalla tontilla aivan Palokkajärven tuntumassa. Lähikauppa, koulu, terveyskeskus ja monet muut palvelut ovat aivan vieressä. Liikuntaa pääset harrastamaan esimerkiksi läheiseen liikuntapuistoon, kuntosalille tai Touruvuoren liikuntareiteille.

Jyväskylän vetovoimaisin alue
Parasta tässä kohteessa on se, että mihinkään ei ole liian pitkä matka. Voit kävellä tien yli kirjastoon lukemaan päivän lehden tai viereiselle torille ostamaan jäätelöä tutulta jätskimyyjältä. Palokkajärven rantaraitti tarjoaa kauniit lenkkimaisemat kesät talvet. Tarpeen tullen pääset Jyväskylän keskustaan hetkessä vaikkapa Linkillä.

Katso esite tästä >>

Ota yhteyttä: ville.kari@rakennus-kaseva.fi

rakennus-kaseva-urakointi