Vapaat asunnot

Rakennuskohteidemme suunnittelussa on huomioitu asiakaslähtöisesti kohteen sijainti sekä kohderyhmä. Alta pääset tutustumaan vastuullisesti rakennettuihin, valmistuviin uudiskohteisiimme, joista löytyy sopiva ratkaisu kaikenlaiseen asumisen tarpeeseen!

Rakennus Kaseva – Matinkulma

As Oy Jyväskylän Matinkulma

As Oy Jyväskylän Matinkulma ihastuttaa valoisilla huoneillaan, käytännöllisillä asumisratkaisuillaan ja upealla sijainnillaan. Jos Matinkulmasta ylipäätään malttaa poistua, löytyy ydinkeskusta palveluineen vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä. Vastakkaisessa suunnassa puolestaan solisee Tourujoki, jonka luontopolku houkuttelee juoksulenkeille ja rauhallisille iltakävelyille.

rakennus-kaseva-uudet-kohteet-tahtiniemi

As Oy Jkl Tuomiojärven Tähtiniemi

As Oy Jkl Tuomiojärven Tähtiniemi hurmaa sinut heti ensisilmäyksellä. Persoonallisesti kaartuva rakennus sulautuu osaksi Tuomiojärven kuvankaunista rantamaisemaa. Asuntojen suurilta lasitetuilta parvekkeilta ja suojaisilta asuntopihoilta avautuvat esteettömät järvinäkymät. Vehreää luontoa ja aaltojen kimmellystä ihaillessasi ihmettelet varmasti, miten Jyväskylän keskusta voi olla vain vajaan kahden kilometrin etäisyydellä.

Pisarakortteli, Jyväskylä

Ainutlaatuinen alue luonnon helmassa lähellä keskustaa! Kivelänrannan luonnonkaunis alue on monelle jyväskyläläiselle tuttua ulkoilumaastoa. Nyt tälle kahden järven välissä sijaitsevalle kannakselle, omalle rauhalliselle paikalle, on rakennettu moderneja kerrostalokoteja.

Pisarakorttelin neljä taloa muodostavat pienen ja idyllisen kerrostalokorttelin, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän luonnon rauhaa ja kaupunkiasumisen vaivattomuutta. Tuomiojärven rantamaisemat ja lenkkipolut aukenevat heti kotiovelta. Samalla keskusta palveluineen on vain reilun kilometrin etäisyydellä hyvien liikenneyhteyksien päässä.

A- talossa on vielä yksi huoneisto vapaana. Ota yhteyttä ja pyydä esittelyaika: 045 884 5520 / Ville Kari