Vapaat asunnot

Rakennuskohteidemme suunnittelussa on huomioitu asiakaslähtöisesti kohteen sijainti sekä kohderyhmä. Alta pääset tutustumaan vastuullisesti rakennettuihin, valmistuviin uudiskohteisiimme, joista löytyy sopiva ratkaisu kaikenlaiseen asumisen tarpeeseen!

rakennus-kaseva-jarvikaisla-osmankaami

As Oy Jyväskylän Järvikaisla
As Oy Jyväskylän Osmankäämi

Jyväskylän Tikanrannassa kotisi on unelmapaikalla – järven rannalla, lähellä keskustaa. Modernit, luontomaisemaan sulautuvat talot tarjoavat upeat puitteet kodille ja elämään. Tikanrantaan, Päijänteen Pohjanlahden rannalle valmistuu kaksi uljasta taloa. Tikanrannan As Oy Jyväskylän Järvikaisla ja As Oy Jyväskylän Osmankäämi muodostavat vaikuttavan kokonaisuuden, jossa on monipuolisia asumisratkaisuja.

Rakennus Kaseva – Matinkulma

As Oy Jyväskylän Matinkulma

As Oy Jyväskylän Matinkulma ihastuttaa valoisilla huoneillaan, käytännöllisillä asumisratkaisuillaan ja upealla sijainnillaan. Jos Matinkulmasta ylipäätään malttaa poistua, löytyy ydinkeskusta palveluineen vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä. Vastakkaisessa suunnassa puolestaan solisee Tourujoki, jonka luontopolku houkuttelee juoksulenkeille ja rauhallisille iltakävelyille.

rakennus-kaseva-uudet-kohteet-tahtiniemi

As Oy Jkl Tuomiojärven Tähtiniemi

As Oy Jkl Tuomiojärven Tähtiniemi hurmaa sinut heti ensisilmäyksellä. Persoonallisesti kaartuva rakennus sulautuu osaksi Tuomiojärven kuvankaunista rantamaisemaa. Asuntojen suurilta lasitetuilta parvekkeilta ja suojaisilta asuntopihoilta avautuvat esteettömät järvinäkymät. Vehreää luontoa ja aaltojen kimmellystä ihaillessasi ihmettelet varmasti, miten Jyväskylän keskusta voi olla vain vajaan kahden kilometrin etäisyydellä.