Vapaat asunnot

Rakennuskohteidemme suunnittelussa on huomioitu asiakaslähtöisesti kohteen sijainti sekä kohderyhmä. Alta pääset tutustumaan vastuullisesti rakennettuihin, valmistuviin uudiskohteisiimme, joista löytyy sopiva ratkaisu kaikenlaiseen asumisen tarpeeseen!

rakennus-kaseva-koivutie-2-jyvaskyla-palokka

Tulossa: Asuntoja Palokan keskustaan

Uudet ja upeat kerrostalokodit ovat tulossa ennakkomarkkinointiin Jyväskylän Palokan keskustaan. Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia: ville.kari@rakennus-kaseva.fi

Tulossa: Upea kerrostalokohde Laukaaseen

Laukaan keskustantuntumaan on tulossa ennakkomarkkinointiin tasokas asuntokohde Saravedenrantaan, osoitteeseen Kipparintie 2. Jokaisessa asunnossa on tilavat lasitetut maisemaparvekkeet järvinäköaloin. Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia: ville.kari@rakennus-kaseva.fi

rakennus-kaseva-jarvikaisla-osmankaami

As Oy Jyväskylän Järvikaisla
As Oy Jyväskylän Osmankäämi

Jyväskylän Tikanrannassa kotisi on unelmapaikalla – järven rannalla, lähellä keskustaa. Modernit, luontomaisemaan sulautuvat talot tarjoavat upeat puitteet kodille ja elämään. Tikanrantaan, Päijänteen Pohjanlahden rannalle valmistuu kaksi uljasta taloa. Tikanrannan As Oy Jyväskylän Järvikaisla ja As Oy Jyväskylän Osmankäämi muodostavat vaikuttavan kokonaisuuden, jossa on monipuolisia asumisratkaisuja.

Rakennus Kaseva – Matinkulma

As Oy Jyväskylän Matinkulma

As Oy Jyväskylän Matinkulma ihastuttaa valoisilla huoneillaan, käytännöllisillä asumisratkaisuillaan ja upealla sijainnillaan. Jos Matinkulmasta ylipäätään malttaa poistua, löytyy ydinkeskusta palveluineen vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä. Vastakkaisessa suunnassa puolestaan solisee Tourujoki, jonka luontopolku houkuttelee juoksulenkeille ja rauhallisille iltakävelyille.