Vapaat asunnot

Rakennuskohteidemme suunnittelussa on huomioitu asiakaslähtöisesti kohteen sijainti sekä kohderyhmä. Alta pääset tutustumaan vastuullisesti rakennettuihin, valmistuviin uudiskohteisiimme, joista löytyy sopiva ratkaisu kaikenlaiseen asumisen tarpeeseen!

rakennus-kaseva-uudet-kohteet-pisara

Pisarakortteli, Jyväskylä

Ainutlaatuinen alue luonnon helmassa lähellä keskustaa! Kivelänrannan luonnonkaunis alue on monelle jyväskyläläiselle tuttua ulkoilumaastoa. Nyt tälle kahden järven välissä sijaitsevalle kannakselle, omalle rauhalliselle paikalle, on rakennettu moderneja kerrostalokoteja.

Pisarakorttelin neljä taloa muodostavat pienen ja idyllisen kerrostalokorttelin, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän luonnon rauhaa ja kaupunkiasumisen vaivattomuutta. Tuomiojärven rantamaisemat ja lenkkipolut aukenevat heti kotiovelta. Samalla keskusta palveluineen on vain reilun kilometrin etäisyydellä hyvien liikenneyhteyksien päässä.

A- talossa on vielä kolme huoneistoa vapaana. Ota yhteyttä, pyydä oma esittelyaika ja varaa omasi: 045 884 5520 / Ville Kari

KIINTEISTÖN TIEDOT

Osoite: Taulumäentie 61, 40200 Jyväskylä
Huoneistojen lukumäärä: 23
Huoneistokoot: 1h+alk – 4h+k+s / 36,5–106,5 m2
Valmistuminen: 2016
Kerroksia: 5
Autopaikkoja: kaikkiaan 59, joista suurin osa maanalaisessa parkkihallissa. Myydään erillisinä osakkeina.
Lämmitysmuoto: Kaukolämpö, asunnoissa vesikiertoinen lattialämmitys
Tontin omistus: Oma

MYYNTI

Kiinteistömaailma
Kauppakatu 18
40100 Jyväskylä
Puh. 050 409 3437
www.kiinteistomaailma.fi

Lisätiedot: www.pisarakortteli.fi

facebook.com/pisarakortteli

rakennus-kaseva-uudet-kohteet-tahtiniemi

As Oy Jkl Tuomiojärven Tähtiniemi

As Oy Jkl Tuomiojärven Tähtiniemi hurmaa sinut heti ensisilmäyksellä. Persoonallisesti kaartuva rakennus sulautuu osaksi Tuomiojärven kuvankaunista rantamaisemaa. Asuntojen suurilta lasitetuilta parvekkeilta ja suojaisilta asuntopihoilta avautuvat esteettömät järvinäkymät. Vehreää luontoa ja aaltojen kimmellystä ihaillessasi ihmettelet varmasti, miten Jyväskylän keskusta voi olla vain vajaan kahden kilometrin etäisyydellä.