Laadukasta ja tehokasta rakentamista Keski-Suomessa

Toteutamme uudisrakentamista sekä saneeraustöitä kustannustehokkaasti ja laadukkaasti viimeistellyin yksityiskohdin pääsääntöisesti Keski-Suomen alueella.

Toimimme parhaiden yhteistyökumppaneidemme kanssa toteuttaessamme liike-, teollisuus- ja asuntorakentamista, sekä erilaisia saneeraustöitä vastuullisesti ja kestävästi. Rakentamisemme perustuu aina tehokkaaseen kokonaisuuden hallintaan ja asiakaslähtöisyyteen, jolloin valmistuvien kotien ominaisuudet ovat laadukkaita ja asukkaan kannalta tarkoin mietittyjä.

rakennus-kaseva-kiinteistokehitys

Kiinteistökehitys

Liiketeollisten tilojen kiinteistökehitys on olennainen osa toimintaamme. Tavoitteena on kokonaisvaltainen yhteistyö, jossa Rakennus Kaseva huolehtii tonttien hankinnasta sekä tilojen suunnittelusta ja rakentamisesta. Mikäli asiakasyritykset eivät halua itse omistaa tilojaan, Rakennus Kaseva hankkii myös tiloille sijoittajat.

rakennus-kaseva-urakointi

Urakointi

Organisaatiomme on ollut toteuttamassa ammattitaidolla erilaisia urakointiprojekteja niin pienemmissä kuin suuremmissakin hankkeissa. Rakennus Kasevan toiminnasta heijastuu ammattiylpeys ja suoritamme kaikki urakointityöt aina asiakaslähtöisestä näkökulmasta. Kaikissa hankkeissa toimintaamme ohjaa luotettavuus ja joustavuus.

Lähetä viesti toimitilojen tarpeesta!

Tai soita numeroon: 045 884 5520 / Ville Kari
Voit lähettää meille yhteydenottopyynnon alla olevalla lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä pian!