TYL Jatke–Rakennus-Kaseva rakentaa Avaralle Pisarakortteliin

Avara Oy:n hallinnoima Avara Asuinkiinteistörahasto I Ky ja työyhteenliittymä Jatke–Rakennus-Kasevan ovat solmineet sopimuksen kahden vapaarahoitteisen kerrostalon rakennuttamisesta Jyväskylään. Pisarakortteliksi nimetty kohde on rahaston ensimmäinen käynnistyvä investointi.

Sopimuksen kohteena on kaksi asuinkerrostaloa, joissa on yhteensä 56 huoneistoa ja 30 autopaikkaa pääosin maanalaisessa pysäköintihallissa. Talot valmistuvat syksyllä 2017. Työyhteenliittymä on rakentanut Pisarakortteliin jo kaksi omistusasunnoiksi myytävää kerrostaloa. As Oy Jyväskylän Tuomiojärven Pisara ja Aalto ovat muuttovalmiita.

Avara Asuinkiinteistörahasto on vapaarahoitteisiin vuokra-asuntokiinteistöihin sijoittava rahasto. Rahaston sijoitusten kokonaisarvo nousee noin 250 miljoonaan euroon. Rahaston investointi- ja sijaintistrategian mukaisesti vuokra-asunnot tulevat sijoittumaan Suomen kasvukeskuksiin. Avara Oy on hallinnointipalveluyhtiö, jonka hallinnoitavana on noin miljardin euron arvoinen kiinteistöomaisuus.

Jatke Oy on rakennuskonserni, jonka osaamista ovat niin asunto-, toimitilarakentaminen kuin saneeraus ja kiinteistökehityskin. Jatke Oy:n liikevaihto vuonna 2016 nousee hieman yli 200 M€:n.

Lisätietoja:

– Rakennus-Kaseva Oy, toimitusjohtaja Ville Kari p. 045 884 5520

– Jatke Oy, toimitusjohtaja Hannu Lokka p. 0400 454 342
– Avara Oy, toimitusjohtaja Mika Savolainen p. 0400 986 526