Liiketilaa myynnissä Palokan keskustassa

Nyt myynnissä tilava toimisto- ja liiketilakiinteistö upealla paikalla Jyväskylän Palokan keskustassa. Tämä 600 kem2-kokoinen kiinteistö on osa Palokan Torihelmen kerrostalokorttelia, joka nimensä mukaisesti sijaitsee aivan torin laidalla. Kaava mahdollistaa liike- ja toimistotilan tai päivittäistavarakaupan rakentamisen tontille.

Palokan keskustan alue on elinvoimainen ja sen suosio asuinalueena on jatkuvasti nousussa mm. lapsiperheiden keskuudessa. Alueella onkin tehty viimeisen vuosikymmenen aikana paljon uudisrakentamista sekä muuta kehitystyötä palvelujen rikastuttamiseksi ja viihtyisyyden lisäämiseksi.

Olisiko tässä siis oiva mahdollisuus yrityksellesi?

Kysy lisää:
Ville Kari
045 8845 520

Palokan keskustan alue. Liikekiinteistö on kaavoitettu torin viereen (kuvassa oikealla). Kuvat ovat viitteellisiä.