As Oy Muuramen Laivuri

Modernia asumista ja luonnonläheisyyttä Päijänteen rannalla, palveluiden keskellä.

Muuramen keskustaan kohoaa upea kerrostalo, jossa yhdistyvät moderni asuinsuunnittelu, loistava sijainti sekä luonnon välitön läheisyys. Talo on suunniteltu asuinmukavuus ja elämisen helppous edellä, unohtamatta ympäristöön sopivaa arkkitehtuuria.

As Oy Muuramen Laivurin 8 kerrosta ja 24 asuntoa tarjoavat erinomaiset puitteet elämään. Asuntokohde täyttää toiveet kaupunkiasumisen helppoudesta, tarjoten samalla mahdollisuuden syventyä luonnon rauhaan täysin siemauksin. Tämä laatukoti on valmistettu nykypäivän tarpeisiin, mutta katse kohti tulevaisuutta.

Laadukas ja mutkaton koti nykypäivän asumista varten
Laivurin asunnot ovat suunniteltu tämän ajan tarpeita ajatellen. Suuret ikkunat, tilavat huoneet ja laadukkaat materiaalit hivelevät silmää sekä toimivat erinomaisesti monenlaisen sisustuksen pohjana. Asuntojen arkkitehtoniset ja tekniset ratkaisut, kuten koko asunnon kattava lattialämmitys, tekevät puolestaan kodin kalustamisesta helppoa ja varmistavat asumismukavuuden vuosi toisensa jälkeen. Rakentamisen alkuvaihessa tehtävät asukasmuutokset mahdollistavat sinun näköisesi kodin.

Lähellä kaupungin palveluita sekä luontoa
Muuramen Laivurissa yhdistyvät niin kaupunkiasumisen kuin myös luonnonläheisyyden hyvät puolet. Sijainti Muuramen keskustassa tuo kaikki päivittäispalvelut aivan kävelyetäisyydelle. Lisäksi Jyväskylä on alle 20 minuutin ajomatkan päässä. Luonnon helmaan ei myöskään ole pitkä matka, sillä järvenranta venelaitureineen ja metsäpolkuineen on aivan kivenheiton päässä. Lisäksi lähes kaikkien asuntojen ikkunat kehystävät yhtä maailman parhaista taideteoksista – suomalaista järvimaisemaa.

Päijänteen kimalletta suoraan olohuoneeseen
Laivuri juhlii Keski-Suomen vesistöjen kauneutta arkkitehtuurissaan. Jokainen asunto on varustettu tilavalla maisemaparvekkeella, jonne kulku tapahtuu olohuoneen isojen liukulasiovien kautta. Nauti siis Päijänteen pilkkeestä parvekkeeltasi tai ihastele järvimaisemaa kotisohvaltasi käsin.

muuramen-laivuri-kartta-1

KIINTEISTÖJEN TIEDOT

Osoite: Nuutintie 1, 40951 Muurame
Kerroksia: 8 kerrosta
Lämmitysmuoto: Vesikiertoinen lattialämmitys kytkettynä kaukolämpöön.

Etäisyyksiä

Jyväskylän keskusta / matkakeskus 14 km
Linja-autopysäkki 0,3 km
Venelaituri/uimaranta 0,2 km
Lähikauppa 0,3 km
Terveysasema 0,45 km
Apteekki 0,7 km
Kirjasto 0,4 km
Koulu 0,7 km
Uimahalli, kuntosali, 0,8 km

ESITTELY JA MYYNTI


Jyväskylän Kotijoukkue Oy

Yliopistonkatu 21, 40100 Jyväskylä
050 302 0352
jyvaskyla@kotijoukkue.fi
www.kotijoukkue.fi/uudiskohteet

As Oy Muuramen Laivuri

Huoneistokohtaiset tiedot ja hinnat tulossa pian!